Irodai munkát támogató e-learning kurzusok

A napi munkához elengedhetetlen készségek fejlesztésére, az ismeretek bővítésére.

I. Microsoft Office Word

A tananyag a Microsoft Office Word 2003 szövegszerkesztő program használatának alapjait mutatja be. Fokozatosan építkezik a programfelület részletes bemutatásával, majd tárgyalja a szövegbeviteli alapokat, vágólap használatát, szöveg javítását, oldal-beállítási és formázási lehetőségeket, táblázatkezelést, képek kezelését, körlevélkészítést és nyomtatási funkciókat.

Bővebben

II. Microsoft Office Excel

A tananyag bevezeti az hallgató a Microsoft Office Excel 2003 táblázatkezelő program használatának alapjaiba. Fokozatosan építkezik a programfelület részletes bemutatásával, majd tárgyalja a a különböző cellaformátumokat, sor- és oszlopműveleteket, a legfontosabb függvényeket, diagramok létrehozását, rendezési és szűrés funkciókat, nyomtatási lehetőségeket.

Bővebben

III. Internetes tartalomfejlesztési ismeretek

A tananyag áttekintést nyújt a tanulók számára, hogy milyen tartalom-fajtákkal találkozhatnak az interneten, melyek azok alapvető jellemzői és milyen eszközökkel készíthetők el. A tananyag megmagyaráz néhány fontosabb internetes fogalmat és bemutat néhány elterjedt közösségi megoldást.

A tananyag szerkezete:

  • Interneten alkalmazott tartalom fajták: szöveg, kép, hang, mozgókép, Flash, Java,
  • Szerkesztés: HTML, CMS szerkesztők, képszerkesztő alkalmazások, audio-, video szerkesztő alkalmazás,
  • Digitalizálás, szövegfelismerés,
  • Népszerű online alkalmazások.

Bővebben

Utolsó módosítás: 2021. August 12., Thursday, 22:24