Folyamatmenedzsment a közigazgatásban

Tananyag neve: Hatékonyságjavítás a közigazgatási intézmények működésében, avagy Folyamatmenedzsment a közigazgatásban

Rövid ismertető: A tananyag célja egy olyan eszköz bemutatása, melynek használatával a közigazgatási intézmények működési folyamatai hatékonyabbá tehetőek, és amelynek alkalmazásával jobb minőségű ügyfélkiszolgálás nyújtható az állampolgárok és a vállalkozások számára. Ez az eszköz a folyamatmenedzsment.

Szerző: Rácz László, IVM-Bridge Kft.

Készült: 2011. 02. 16.

Javasolt ismeretek: alapszintű közigazgatási ismeretek, alapszintű számítógép-kezelési ismeretek

Milyen ismereteket nyújt: Tananyagunk célja egy olyan eszköz bemutatása , mellyel a közigazgatási intézmények működése hatékonyabbá tehető, és melynek alkalmazásával jobb minőségű ügyfélkiszolgálás nyújtható az állampolgárok és a vállalkozások számára. A tananyag ismerteti a folyamatmenedzsment szemlélet alkalmazásának módját, és szükségességét a közigazgatási szférában. Lehetőséget biztosít a közigazgatási működési folyamatok hatékonyságának növelésére. A folyamatmenedzsment szemlélet segít a munkafolyamatok összehangolásában, a felesleges tevékenységek kiszűrésében, a kompetenciák átláthatóságának megvalósításában.

Kiknek ajánljuk : Tananyagunk közigazgatási intézmények működésirányítással megbízott vezetői, önkormányzatok vezető beosztású munkatársai, valamint ügyfélszolgálati vezetők számára nyújt hasznos ismereteket.

Tudásellenőrzés módja: önellenőrző kérdések és automatikusan kiértékelődő tesztkérdések

Tanulás módja: e-learning

Szükséges tanulási idő: nettó 12 óra

Megrendelő Letölthető megrendelőlap
Útmutató Hogyan rendelhetem meg a tananyagot? Útmutató ...

Utolsó módosítás: 2021. August 12., Thursday, 22:24