Végrehajtási eljárás a törvényi változások tükrében (2010)

Rövid ismertető: Az anyag először a 2010. június 1. előtti végrehajtás lépéseit foglalja össze, majd a törvényi változások következtében előálló új feladatokat vázolja. A tananyag összehasonlítja a múltat a jelennel, a tanuló konkrét esetpéldákkal is találkozik.

A tananyag szerkezete:

  • 2010. június 1-i előtti állapot
  • A 2010. évi LXXXI. törvény szerinti változások – a kilakoltatásokról
  • Végrehajtási eljárás a közjegyzőnél
  • Esettanulmányok
  • Tesztkérdések és források (szakirodalom, törvények)

Szerző: ETK zRt.

Készült: 2010. szeptember

Szükséges előfeltételek, ismeretek: Alapszintű számítógépkezelői ismeretek

Milyen ismereteket nyújt, kiknek ajánljuk: A tananyag szól a hitelezéssel foglalkozó ügyintézőknek, akik nap, mint nap hiteleznek, és sajnos érzékelik a hitelállomány romlását. Ajánljuk kirendeltség vezetőknek, akik felelnek a kirendeltség hitelállományáért. Központi hitelágazat vezetők munkáját segítjük azzal, hogy pár oldal áttanulmányozásával egységes képet alakíthatnak ki a végrehajtás jelenlegi folyamatáról és annak költségvonzatáról. Kínáljunk belső ellenőrök számára, akik a tananyagot olvasva, felhívhatják az ellenőrzött kollegák figyelmét a még körültekintőbb hitelezésre. Ajánljuk tananyagunkat első sorban takarékszövetkezetek munkatársainak, akik ritkábban jutnak el szervezett, ilyen céllal tartott oktatásokra.

Tudásellenőrzés módja: Önállóan megválaszolható ismétlő kérdések, konkrét számítási példák és levezetésük, automatikusan kiértékelődő önellenőrzést szolgáló tesztsor a tananyag végén.

Tanulás módja: E-learning, egyéni tanulás

Becsült tanulási idő: 7 óra

Megrendelő Letölthető megrendelőlap
Útmutató Hogyan rendelhetem meg a tananyagot? Útmutató ...

Utolsó módosítás: 2021. August 12., Thursday, 22:24